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蔵書情報

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書誌情報サマリ

書名

新世紀の食と農と環境を考える Vol.9 シリーズ・実学の森  

著者名 東京農業大学/編
著者名ヨミ トウキョウ ノウギョウ ダイガク
出版者 東京農業大学出版会
出版年月 2010.3


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No. 所蔵館 資料番号 資料種別 請求番号 配架場所 帯出区分 状態 貸出
1 県立図書館001001452190一般書610.4/シン/9閉架館外可在庫 

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書誌詳細

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タイトルコード 1001001783728
書誌種別 図書
書名 新世紀の食と農と環境を考える Vol.9 シリーズ・実学の森  
副書名 第9回世界学生サミットから
シリーズ・実学の森
著者名 東京農業大学/編
著者名ヨミ トウキョウ ノウギョウ ダイガク
出版者 東京農業大学出版会
出版年月 2010.3
ページ数 448p
大きさ 19cm
ISBN 978-4-88694-218-0
分類記号9版 610.4
分類記号10版 610.4
書名ヨミ シンセイキ ノ ショク ト ノウ ト カンキョウ オ カンガエル
副書名ヨミ セカイ ガクセイ サミット カラ
注記 本文は英語|欧文タイトル:The 9th International Students Summit on Food,Agriculture and Environment in the New Century
内容紹介 内容紹介:2009年10月に「新世紀の食と農と環境を考える」をテーマに開催された、第9回世界学生サミットの内容をまとめたもの。基調講演、セッション、総合討論、開催資料などを収録。
件名1 農業
件名2 食糧問題
件名3 食品衛生
言語区分 日本語



内容細目

1 European Food Security;Calamities to the Supply of Soy   17-28
Charlotte・WERGER/著
2 The Way of Opportunities to Solve the Food and Environmental Crises   29-38
Sansarmaa・MINJIGDORJ/著
3 Tanzania's Creative Solutions in Response to the Global Food Crisis   39-49
Khadija・Said・MAJID/著
4 Farmers Whose Annual Income is At Least One Million NT Dollars   50-59
Yu‐Chun・YEN/著
5 Why Does the Philippines Import Rice? A Solution to the Rice Shortage   60-69
Normalyn・Yap・TIBAO/著
6 Agriculture Extension and Its Roles in Ensuring Food Safety,Quality and Productivity in Malaysia   73-84
Ahmad・Fikri・Bin・MOHD・SAMSUDlN/著
7 Increasing Rice Production:Solution to the Global Food Crisis   85-95
Jirawut・WUTHI‐ARPORN/著
8 Spirulina and Malnutrition   96-104
Baptiste・ROUHIER/著
9 Food Demand and Supply of Mongolia   105-114
Enkhbayar・TUMURTOGOO/著
10 Social and Ecological Implications of Sustainable Agriculture   115-125
Adam・WILSON/著
11 Counterbalance by Cropping System:Changes Less,Gets More   131-140
Panpatchara・TONGNUAL/著
12 The Prospects for Wooden Biomass in Japan   141-149
MURAKAMI Tatsuya/著
13 Improved Agave Cultivars(Agave angustifolia Haw)for Profitable and Sustainable Bioethanol Production in Mexico   150-156
Antony・Emanuelle・MALDONADO・SANCHEZ/著
14 Bioenergy as the Solution of Energy Crisis in Ukraine   157-164
Iryna・KULYK/著
15 Germany's Renewable Energy Policy as a Response to Energy Crisis:The Example of Biogas Production   165-175
Christian・RANK/著
16 Innovative Solutions to Global Warming   179-189
LIU Jie/著
17 The Strategy of Saving Energy in Convenience Stores in Taiwan   190-198
Hao‐Yu・WENG/著
18 The Construction of a Sound Material‐Cycle Society at a Regional Level with Atsugi as a Model City   199-212
OMORI Tsuginosuke/著
19 Energy Mix and Alternative Energy for Sustainable Development in Malaysia   213-224
Alia・Farhana・Binti・JAMALUDIN/著
20 Impacts of Climate Change on the Agricultural Sector in Korea   229-236
Hansol・JANG/著
21 Improvement of the Rural Education Environment by the‘Nong‐Whal'Program   237-248
Sung・ho・SEO/著
22 The Palm Heart Strategy   249-257
Mario・Ferreira・WHATELY/著
23 Green Wall:The Creative Solution in Response to the Urban Heat Island Effect   258-265
Yu‐Peng・YEH/著
24 Ecological Assessment of Dynamic Soil Parameters in the Megapolises Protected Areas
VIZIRSKAYA・Mariya/著
25 Promoting Carbon Footprint Labeling In Regard to Climate Change In Korea   281-291
In・Young・LEE/著
26 Solutions on Global Energy and Environmental Crises:The Philippine Creative Approach   292-302
Mary・Grace・Villanueva・BIROG/著
27 Creative Solutions to the Global Environmental Crisis   303-313
NGUYEN・THI・LAN・Chi/著
28 Facing New Challenges:Environmental Policies and the Implementation of Solutions in Peru   314-322
Lucila・Nathali・PINTO・CIEZA/著
29 Protecting Landscapes in a Man‐Made Environment   323-334
David・SCHUHWERK/著
30 Cassava…Solving The World's Crisis   339-349
Pattaranat・WUTTIWAI/著
31 Econutrition:An Integrated Approach of Safe,Sustainable,and Environmentally Friendly Food Supply to Improve Economic and Health Status in Indonesia   350-363
Yoghatama・Cindya・ZANZER/著
32 The (Un)Creative University:A Model for Innovation and Sustainability in the 21st Century   364-374
Andrea・MORGAN/著
33 Solving the Food,Energy and Environmental Crisis through Locally Grown Food   375-383
Alexandria・HENRY/著
34 Bridging the Gap to Create Innovative Thinking for Global Sustainability   384-393
Jonathan・WIITA/著
35 Poster Session   397-411
36 General Discussion   413-423
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