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書誌情報サマリ
書名 |
新世紀の食と農と環境を考える Vol.9 シリーズ・実学の森
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著者名 |
東京農業大学/編
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著者名ヨミ |
トウキョウ ノウギョウ ダイガク |
出版者 |
東京農業大学出版会
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出版年月 |
2010.3 |
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資料情報
各蔵書資料に関する詳細情報です。
No. |
所蔵館 |
資料番号 |
資料種別 |
請求番号 |
配架場所 |
帯出区分 |
状態 |
貸出
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1 |
県立図書館 | 001001452190 | 一般書 | 610.4/シン/9 | 閉架 | 館外可 | 在庫 |
○ |
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書誌詳細
この資料の書誌詳細情報です。
タイトルコード |
1001001783728 |
書誌種別 |
図書 |
書名 |
新世紀の食と農と環境を考える Vol.9 シリーズ・実学の森 |
副書名 |
第9回世界学生サミットから |
|
シリーズ・実学の森 |
著者名 |
東京農業大学/編
|
著者名ヨミ |
トウキョウ ノウギョウ ダイガク |
出版者 |
東京農業大学出版会
|
出版年月 |
2010.3 |
ページ数 |
448p |
大きさ |
19cm |
ISBN |
978-4-88694-218-0 |
分類記号9版 |
610.4 |
分類記号10版 |
610.4 |
書名ヨミ |
シンセイキ ノ ショク ト ノウ ト カンキョウ オ カンガエル |
副書名ヨミ |
セカイ ガクセイ サミット カラ |
注記 |
本文は英語|欧文タイトル:The 9th International Students Summit on Food,Agriculture and Environment in the New Century |
内容紹介 |
内容紹介:2009年10月に「新世紀の食と農と環境を考える」をテーマに開催された、第9回世界学生サミットの内容をまとめたもの。基調講演、セッション、総合討論、開催資料などを収録。 |
件名1 |
農業
|
件名2 |
食糧問題
|
件名3 |
食品衛生
|
言語区分 |
日本語 |
内容細目
-
1 European Food Security;Calamities to the Supply of Soy
17-28
-
Charlotte・WERGER/著
-
2 The Way of Opportunities to Solve the Food and Environmental Crises
29-38
-
Sansarmaa・MINJIGDORJ/著
-
3 Tanzania's Creative Solutions in Response to the Global Food Crisis
39-49
-
Khadija・Said・MAJID/著
-
4 Farmers Whose Annual Income is At Least One Million NT Dollars
50-59
-
Yu‐Chun・YEN/著
-
5 Why Does the Philippines Import Rice? A Solution to the Rice Shortage
60-69
-
Normalyn・Yap・TIBAO/著
-
6 Agriculture Extension and Its Roles in Ensuring Food Safety,Quality and Productivity in Malaysia
73-84
-
Ahmad・Fikri・Bin・MOHD・SAMSUDlN/著
-
7 Increasing Rice Production:Solution to the Global Food Crisis
85-95
-
Jirawut・WUTHI‐ARPORN/著
-
8 Spirulina and Malnutrition
96-104
-
Baptiste・ROUHIER/著
-
9 Food Demand and Supply of Mongolia
105-114
-
Enkhbayar・TUMURTOGOO/著
-
10 Social and Ecological Implications of Sustainable Agriculture
115-125
-
Adam・WILSON/著
-
11 Counterbalance by Cropping System:Changes Less,Gets More
131-140
-
Panpatchara・TONGNUAL/著
-
12 The Prospects for Wooden Biomass in Japan
141-149
-
MURAKAMI Tatsuya/著
-
13 Improved Agave Cultivars(Agave angustifolia Haw)for Profitable and Sustainable Bioethanol Production in Mexico
150-156
-
Antony・Emanuelle・MALDONADO・SANCHEZ/著
-
14 Bioenergy as the Solution of Energy Crisis in Ukraine
157-164
-
Iryna・KULYK/著
-
15 Germany's Renewable Energy Policy as a Response to Energy Crisis:The Example of Biogas Production
165-175
-
Christian・RANK/著
-
16 Innovative Solutions to Global Warming
179-189
-
LIU Jie/著
-
17 The Strategy of Saving Energy in Convenience Stores in Taiwan
190-198
-
Hao‐Yu・WENG/著
-
18 The Construction of a Sound Material‐Cycle Society at a Regional Level with Atsugi as a Model City
199-212
-
OMORI Tsuginosuke/著
-
19 Energy Mix and Alternative Energy for Sustainable Development in Malaysia
213-224
-
Alia・Farhana・Binti・JAMALUDIN/著
-
20 Impacts of Climate Change on the Agricultural Sector in Korea
229-236
-
Hansol・JANG/著
-
21 Improvement of the Rural Education Environment by the‘Nong‐Whal'Program
237-248
-
Sung・ho・SEO/著
-
22 The Palm Heart Strategy
249-257
-
Mario・Ferreira・WHATELY/著
-
23 Green Wall:The Creative Solution in Response to the Urban Heat Island Effect
258-265
-
Yu‐Peng・YEH/著
-
24 Ecological Assessment of Dynamic Soil Parameters in the Megapolises Protected Areas
-
VIZIRSKAYA・Mariya/著
-
25 Promoting Carbon Footprint Labeling In Regard to Climate Change In Korea
281-291
-
In・Young・LEE/著
-
26 Solutions on Global Energy and Environmental Crises:The Philippine Creative Approach
292-302
-
Mary・Grace・Villanueva・BIROG/著
-
27 Creative Solutions to the Global Environmental Crisis
303-313
-
NGUYEN・THI・LAN・Chi/著
-
28 Facing New Challenges:Environmental Policies and the Implementation of Solutions in Peru
314-322
-
Lucila・Nathali・PINTO・CIEZA/著
-
29 Protecting Landscapes in a Man‐Made Environment
323-334
-
David・SCHUHWERK/著
-
30 Cassava…Solving The World's Crisis
339-349
-
Pattaranat・WUTTIWAI/著
-
31 Econutrition:An Integrated Approach of Safe,Sustainable,and Environmentally Friendly Food Supply to Improve Economic and Health Status in Indonesia
350-363
-
Yoghatama・Cindya・ZANZER/著
-
32 The (Un)Creative University:A Model for Innovation and Sustainability in the 21st Century
364-374
-
Andrea・MORGAN/著
-
33 Solving the Food,Energy and Environmental Crisis through Locally Grown Food
375-383
-
Alexandria・HENRY/著
-
34 Bridging the Gap to Create Innovative Thinking for Global Sustainability
384-393
-
Jonathan・WIITA/著
-
35 Poster Session
397-411
-
-
36 General Discussion
413-423
-
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