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書誌情報サマリ
書名 |
新世紀の食と農と環境を考える Vol.12 シリーズ・実学の森
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著者名 |
東京農業大学/編
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著者名ヨミ |
トウキョウ ノウギョウ ダイガク |
出版者 |
東京農業大学出版会
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出版年月 |
2013.3 |
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資料情報
各蔵書資料に関する詳細情報です。
No. |
所蔵館 |
資料番号 |
資料種別 |
請求番号 |
配架場所 |
帯出区分 |
状態 |
貸出
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1 |
県立図書館 | 001001560182 | 一般書 | 610.4/シン/12 | 閉架 | 館外可 | 在庫 |
○ |
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書誌詳細
この資料の書誌詳細情報です。
タイトルコード |
1001002155014 |
書誌種別 |
図書 |
書名 |
新世紀の食と農と環境を考える Vol.12 シリーズ・実学の森 |
副書名 |
第12回世界学生サミットから |
|
シリーズ・実学の森 |
著者名 |
東京農業大学/編
|
著者名ヨミ |
トウキョウ ノウギョウ ダイガク |
出版者 |
東京農業大学出版会
|
出版年月 |
2013.3 |
ページ数 |
352p |
大きさ |
19cm |
ISBN |
978-4-88694-419-1 |
分類記号9版 |
610.4 |
分類記号10版 |
610.4 |
書名ヨミ |
シンセイキ ノ ショク ト ノウ ト カンキョウ オ カンガエル |
副書名ヨミ |
セカイ ガクセイ サミット カラ |
注記 |
本文は英語|欧文タイトル:The 12th International Students Summit on Food,Agriculture and Environment in the New Century |
内容紹介 |
内容紹介:2012年10月に「新世紀の食と農と環境を考える」をテーマに開催された、第12回世界学生サミットの内容をまとめたもの。基調講演、セッション、総合討論、開催資料などを収録。 |
件名1 |
農業
|
件名2 |
食糧問題
|
件名3 |
食品衛生
|
言語区分 |
日本語 |
内容細目
-
1 Organic Agriculture and Energy Efficiency Technology in Ukraine
33-43
-
Dmytro・Koniukhov/著
-
2 Energy Conservation and Promotion Initiatives to Address Energy Challenges in Food and Agriculture Sector of Nepalese Economy
44-55
-
Chandra・Kant・Dhakal/著
-
3 By‐Products from the Biodiesel Industry
56-65
-
Adriana・Dantas・Palmieri/著
-
4 Potential in Harnessing Energy in Promotion of Food and the Agriculture Sector in Malawi
66-74
-
Jacinta・Nyaika/著
-
5 Socialization and Implementation of LEISA System through Pilot Project of Home Gardening to Farmers Group and Household in Rajawetan Village,Central Java-Indonesia
75-86
-
Raden・Rahardito/著 Dwi・Haryanto/著
-
6 Collective Means to Address Energy Challenges in Some of the Farm Activities in Tanuvas
87-99
-
J・Ramesh/著
-
7 Students Taking Action in Conservation Agriculture as a Tool to Combine Environmental and Economic Advantages
100-108
-
Christoph・Loos/著
-
8 Sustainable Agriculture Practices in Reducing the Carbon Footprint in Agrotechpreneur Program in Universiti Putra Malaysia
109-119
-
Mohamad・Syawal・bin・Mohammed・Hasery/著
-
9 Addressing Energy Losses due to Recalls in the Food Industry
123-134
-
Aritra・Chatterjee/著
-
10 Five Steps of Green Blood
135-143
-
Benjaphon・Limphonyan/著
-
11 City Vegetable Garden,Decrease of Food Mileage Due to Vegetable Garden School and Affect of Saving Energy for This
144-153
-
Wonjeong・Kim/著
-
12 Peruvian Students Take Actions to Adapt to Water Scarcity
154-164
-
Lady・Cerna/著
-
13 Alternative Energy Sources as Inputs in the Diversification of Environmental‐Friendly Projects
165-175
-
Metzli・Ileana・Aldrete・Leal/著
-
14 Critical Thinking for Sustainable Solutions to Energy Challenges
176-185
-
Karina・H・Dos・Santos/著
-
15 Reducing Food Miles in Japan
186-189
-
Yurika・Kato/著 Chinami・Kannari/著
-
16 Students Taking Action:Response to Energy Challenges in the Areas of Food,Agriculture and Environment
190-196
-
Clothilde・Bernard/著
-
17 Green Technology for Environmental Sustainability
199-210
-
TANYIMA・Edward/著
-
18 Research Work on“Solar Energy-Fresh Air”Project in Ulaanbaatar City
211-215
-
MYADAGMAA・Baasansukh/著
-
19 ‘Green Wall'Action to Make the TUA Campus Robed in Verdure
216-222
-
Akiko・Enya/著 Hideki・Yoshinaga/著
-
20 Students Taking Action in Response to Energy Challenges in the Areas of Food,Agriculture,and Environment
223-232
-
Samuel・Kwakye/著
-
21 The Role of University Students in Promoting the Use of Garbage as an Alternative Source of Energy
233-242
-
Joyce・Donald・Mwakatoga/著
-
22 The Effect of Rapidly Increasing Energy Cost on Food Producers and Consumers in South Africa
243-252
-
Marlene・Labuschagne/著
-
23 An Integrated Energy System to Face Energy Challenges in Sri Lanka
253-264
-
RM・Hasara・Madhubashini・RATHNASEKARA/著
-
24 Win a Sustainable Future
265-272
-
Qiuyun・YU/著
-
25 Participation in Biogas System Research as one of the Students' Actions to Alleviate Energy Problem in Vietnam
273-283
-
NGUYEN・Thi・Thuy/著
-
26 Solar Power Revolution
284-298
-
Satoshi・M・Abe/著
-
27 Solid Waste Concern
299-308
-
Pisey・Vong/著
-
28 Students Taking Action in Response to Energy Challenges in the Areas of Food,Agriculture and Environment
309-323
-
NNAJIOFOR・Nnenna・Winifred/著
-
29 Summary of Discussion
326-331
-
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